Izdelava spletnih strani

Planiranje

Poslušamo želje in cilje naše stranke. Svetujemo ter načrtujemo potek celotnega projekta.

Oblikovanje

Naslednji korak je oblikovanje spletne strani. Tako dosežemo, da je vaša spletna stran unikatna.

Programiranje

Ko dosežemo, da vam je oblikovanje všeč, začnemo s programiranjem vaše nove spletne strani.

Objava

Vašo novo spletno stran končamo in pripravljena je za objavo. Po koncu projekta nudimo tudi podporo.

Webalpe Logo
Spletne strani Prilagojene Mobilnim napravam
Na spletu moramo vedno poskrbeti za dobro počutje uporabnikov. Ko obiščejo spletne strani z mobilnih naprav, se mora vsebina prilagoditi vsaki napravi, tako da niti ne občutijo, da je manjši ekran.Odzivna oblika spletne strani (ang. responsive design) je oblika, ki se prilagodi vsaki napravi, iz katere obiščemo spletno stran: računalnik, tablica ali pametni telefon. Vse vsebine na spletni strani, tako tekst kot slike, se torej prilagodijo velikosti naprave.
Algoritem
Letos je Google spremenil algoritem tako, da spletne strani, prilagojene mobilnim napravam, uvršča višje v naravnih rezultatih. Google je v objavi na svojem blogu naznanil, da bo njegov algoritem v bližnji prihodnosti analiziral predvsem mobilne različice spletnih strani
Oblikovanje Uporabniške Izkušnje
Izdelava spletne strani, ki je oblikovno močna je strateški pristop, s katerim vsi elementi delujejo ubrano in tako kupca vodijo, navdihujejo in mu dajejo razlog, da se vrača k vam.
Optimizacija Spletnih Strani
Optimizacija spletnih strani (angl. Search Engine Optimization, SEO) je postopek, s katerim lahko vplivate na uvrstitev svoje spletne strani v različnih iskalnikih. Z optimizacijo spletne strani za iskalnike svojo stran pomaknete višje v Googlu in drugih iskalnikih.
CSS Animacije
Ker ljudje prej dojamejo elemente, ki se premikajo, lahko s pametno uporabo animacij na spletni strani močno izboljšamo uporabniško izkušnjo in preusmerimo njihovo pozornost na pomembne elemente na spletni strani, ki jih želimo izpostaviti.
Registracija Različnih Končnic
Domena je naslov spletne strani in predstavlja vstopno točko za interakcijo različnih subjektov na spletu. Uporabnikom omogoča lažje brskanje po spletnih straneh, imetnikom pa boljšo prepoznavnost. Domene sicer ne spadajo pod pravice intelektualne lastnine (kot npr. blagovna znamka), pa vendarle predstavljajo pomemben način identifikacije pri spletnem poslovanju.
Si domena
.com
.net
.org
.si
.info
.club
.me
.io
.dev
.rs
Da bi bilo domeno mogoče registrirati, mora ustrezati naslednjim pogojem:
  • Mora biti razpoložljiva (ne sme biti zasedena ali rezervirana)
  • Vsebuje lahko le dovoljene znake
  • Dolžina niza pred piko mora biti vsaj 2 in ne več kot 63 znakov
  • Prvi ali zadnji znak ne sme biti vezaj, na tretjem in četrtem mestu pa ne sme biti dveh vezajev

Lastnik domene ste le toliko časa kolikor jo imate zakupljeno, potem postane prosta in jo lahko kupi kdorkoli. Zagotovimo vam registracijo vseh pomembnejših svetovnih domen.

Gostovanje Spletnih Strani
Vsaka spletna stran mora biti dostopna 24/7 zato morajo datoteke le te biti dostopne na oddaljenem računalniku, ki je vedno prižgan.Gostovanje je potrebno tako kot domeno plačati in redno podaljševati. Pri gostovanju nimate strahu, da vam bo nekdo drug zasedel mesto saj prostor na strežnik ni točno določen.
Server
Zagotavljamo vam zanesljivo in brezhibno gostovanje spletnih strani.Strežniki so zaščiteni v skladu z najsodobnejšo tehnologijo.

Za vaše podjetje bomo izdelali moderno spletno stran, ki bo enostavna, pregledna, optimizirana in prilagojena mobilnim telefonom.